Wellton och Wedin

Två shower + workshop för hela grundskolan 

Vårt paket täcker in alla åldrar, en heldags-familjevarieté med två shower, en för de yngre och en för de äldre samt workshop för alla!
För de äldre (10-15 år)

Johan Wellton Unplugged

​​​​​​​
En personlig föreställning där Johan levererar avancerade cirkusnummer med mycket komik och glimten i ögat. Rakt på sak, en ångvältsshow som får vilken publik som helst att kippa efter andan och tappa hakan – flera gånger!
”Tack för en underbar föreställning. Långa stunder andades jag inte alls, ibland skrattade jag högt, rakt ut och ibland ville jag hjälpa dig genom att skrika akta! Berörd är väl det minsta man kan säga.”
– Christina Friström, arrangör Örkelljunga

”Då som nu, med en fantastisk förmåga att anpassa sig till situation och yttre förutsättningar. Att med hjälp av endast käglor, små bollar och konfetti hålla en publik hypnotiserad på detta vis kräver sin man. Ett enkelt upplägg gör att artisten bara kan luta sig tillbaka på sin egen förmåga och i Welltons fall är den avsevärd. För att inte säga fantastisk – några av jongleringsnumren verkar upplösa tyngdlagarna. Mellan hänförda tjut skrattar många i publiken så att de kiknar. Här är en upplevelse som ger mer än tio terapisessioner”
– Lasse Stenman, Haparandabladet
För de yngre (6-9 år)

Vad kul vi kan ha tillsammans!


Kalle Wedin är utbildad på cirkusgymnasiet i Gävle och har även jobbat där som lärare. Han har sedan 1990 jobbat som varietéartist. 1000-tals familjeföreställningar har han spelat under åren och fler kommer det att bli.
Vad Kul vi kan ha tillsammans, innehåller jonglering, trollerism, musik, slapstick, äppelätning, gästartister från publiken samt mycket härlig humor för både stora och små.

Workshop för alla åldrar


Workshop i jonglering och andra cirkuskonster och hålls direkt efter show.

Kalle har lärt 10 000 tals barn och vuxna att jonglera. Johan har jonglerat i mer än 25 år och räknas som en av de bästa i världen. Han håller ofta workshops i samband med sina föreställningar. Vi har naturligtvis med oss det material som behövs för jongleringen, och använder det som finns i t ex gympasal.
​​​​​​​
En bonus är att hela familjen kan vara med utan att få tråkigt. Showerna är kul för alla, och workshopen anpassar vi efter de som är med!

Det är enkelt att arrangera!


Tanken är att upplägget ska vara “press play” för er som arrangörer. Det enda som behövs från er är en plats att vara på. En gympasal fungerar bra eller utomhus om vädret tillåter. Sittplatser kan vara bänkar eller t ex mattor på golvet. Utomhus går det bra med gräs. Befintligt ljus går alldeles utmärkt, om saknas det ljudanläggning kan vi hjälpa till att ordna det med det utan extra kostnad